Velkommen til Camp Andvika

Camp Andvika er en campingplass fem minutter unna storhavet og 15 minutter unna Rørvik Sentrum. Andvika er innpakket i fantastiske fiskeplasser og natur som kan gi deg unike opplevelser ytterst på kysten både sommer som vinter.

Campingen består av ni koselige frittstående hytter med umiddelbar nærhet til havet, Hurtigruta er også et fantastisk skue som passerer Andvika. Du har også muligheten til å benytte deg av vårt sløyerom som ligger på Flåten, der er det god plass godt tilrettelagt for sløying og filetering av fisk.

Har du lyst til å prøve lykken etter krabber har vi også krabbeteiner til leie samt gasskokere tilgjengelig. Fiske på det store hav er en unik opplevelse ved Andvika - med utleie av atten båter i ulike størrelser som er utstyrt med GPS og kartplotter er sjansen stor for god fiskelykke. Vi hjelper deg å bli kjent med båten og utstyret og har laminerte kart der vi markerer gode fiskeplasser alt etter hvilken sesong det er.

Fra mars og cirka ut april eller skreien inne og gyter. Dette er en lokal delikatesse og det arrangeres Skreifestival i Rørvik der det også serveres en egen skreiakevitt. Fra mai, juni og juli kommer kyst-torsken opp til grunnen som gir flotte fiskeforhold. Makrellen gjør sin ankomst fra omtrent 15. juni og utover sesongen. August byr ofte på storsei og lange i tillegg til krabber som tidlig i september får mat i skallet.

Camp Andvika har blitt drevet av Vigdis og Mikal Nordheim siden 2004. Vi ønsker å tilby deg en flott opplevelse ved Andvika med fiske, flott natur, observasjoner av havørn og kongeørn. Det er også flotte muligheter for hval-opplevelser ved Andvika som ofte dukker opp ved sommeren. Ellers kan du også nyte kveldene ved campen i solnedgangen som skimter ned i havet.